Inspiratieplein

Foto Festival Innovatie van Toezicht

Het Inspiratieplein vormde het sfeervolle hart van de festivallocatie. Hier toonden inspecties en toezichthouders uiteenlopende initiatieven en experimenten. Hierbij maken zij gebruik van nieuwe technieken zoals datascience, inzet van drones en apps, gebruik van virtual reality etc. Stuk voor stuk geweldige voorbeelden van nieuwe technieken en hoe toezicht mee ontwikkelt met de veranderende omgeving.

Vlog: Inspiratieplein

De stands van verschillende inspecties werden bezocht door presentatrice Samantha Coleridge. Op haar pad kwam ze verschillende bezoekers tegen. Van inspecteurs tot projectleiders. Bezoeker: "Wat ik in ieder geval meeneem is veel kennis. En kennissen. Ik heb al veel contacten gelegd bij andere inspecties waarvan ik denk wij moeten samenwerken!" Samantha neemt u graag mee door het Inspiratieplein in de vlog hieronder.

Innovatieve wijsheden

Tijdens de plenaire opening van het festival werden de bezoekers gevraagd om na te denken over tegeltjeswijsheden met thema's over het inspectievak. In groepjes of individueel gingen ze hiermee aan de slag. Gedurende de dag plakten de bezoekers hun eigen tegeltje op een bord bij de ingang van het Inspiratieplein. Hierdoor ontstond een muur vol wijsheden. Enkele resultaten ziet u hieronder op de foto's.

Foto Festival Innovatie van Toezicht
Foto Festival Innovatie van Toezicht
Foto Festival Innovatie van Toezicht
Foto Festival Innovatie van Toezicht