Programma Highlights

Foto Festival Innovatie van Toezicht

Rondom het Inspiratieplein liepen bezoekers heen en weer tussen verschillende subruimtes, om zoveel mogelijk mee te krijgen van het veelomvattende programma. Zo werden ze onder andere op een zeer verrassende en muzikale wijze meegenomen in de wereld van professionalisering en organisatieontwikkeling, werd er geproefd aan nieuwe samenwerkingen, namen ze een duik in data en in platformisering, bouwden ze blockchains met lego, kregen ze van een aantal Inspecteurs Generaal een inkijk in wat zich achter krantenkoppen afspeelt en maakten ze kennis met start-up mentality. Van presentaties en workshops tot dialogen en games. Een kleine terugblik!

Vlog: Programma Highlights

Presentatrice Samantha Coleridge dook in het festivalprogramma. Ze sprak met inspecteurs-generaal Rob van Lint en Ronnie van Diemen, bezocht het onderdeel Data-Tinder en sprak met Manon Ruijters over 'goed werk als zijnde inspecteur'. Bekijk in onderstaande vlog de highlights van haar dag.

Out of the box

Jane van 't Hoff: "Voor de invulling van het programma hebben we goed nagedacht over hoe we een echt festivalgevoel zouden kunnen creëren. We hebben daarom gekozen voor een plenaire start van de dag waarbij iedereen in groepjes aan picknicktafels na zou denken over belangrijke issues in het toezicht. Hiervoor hebben we door Hans de Boer (voorzitter VNO-NCW), Valerie Frissen (hoogleraar Erasmus Universiteit) en Arre Zuurmond (Ombudsman Amsterdam) een videoboodschap met een prikkelende stelling laten opnemen. Dit zorgde ervoor dat alle deelnemers out of the box gingen denken. De juiste instelling die we nodig hadden voor de rest van de dag, waarin deelnemers hun eigen programma met innovatieve sessies konden volgen. Van Platformisering, Data-Tinder en Blockchain in Lego tot Start-up in residence en Communiceren onder druk. Al deze sessies werden goed bezocht. Deelnemers hebben er geleerd, hun ervaringen gedeeld en legden nieuwe contacten. Terugkijkend was het een geslaagd programma waar we veel positieve reacties op hebben gekregen!"

Foto Festival Innovatie van Toezicht
Foto Festival Innovatie van Toezicht
Foto Festival Innovatie van Toezicht
Foto Festival Innovatie van Toezicht
Foto Festival Innovatie van Toezicht
Foto Festival Innovatie van Toezicht
Foto Festival Innovatie van Toezicht
Foto Festival Innovatie van Toezicht
Foto Festival Innovatie van Toezicht
Foto Festival Innovatie van Toezicht
Foto Festival Innovatie van Toezicht